In de app van de Online Bijbel zijn er veel  titels om te downloaden. Deze kunnen in de winkel in de app bekeken worden. De winkel is bereikbaar vanuit de "Info en Instellingen" scherm of van de lijst beschikbare Bijbels  ( helemaal onderaan de lijst).

In de winkel staan een aantal categorieën: Bijbels, Woordenboeken, Commentaren en Boeken. Welke categorieën getoond worden is taal afhankelijk.

Bij iedere titel in de winkel staat één van de volgende opties:

• Geïnstalleerd - deze titel staat al op het apparaat
  • Gratis Download - deze titel is voor iedereen gratis beschikbaar
  • Download - u heeft deze titel aangeschaft, dan wel u heeft er recht op, op basis van het abonnement. Het is echter nog niet geïnstalleerd. Door er op te klikken begint de installatie.
  • Een bedrag - deze titel kan voor het aangegeven bedrag gekocht worden. Als u het al op een ander apparaat gekocht heeft, dan is er mogelijk iets mis met uw Online Bijbel account. Zie het volgende artikel: Een-Online-Bijbel-Account

Soms verschijnen gekochte en geïmporteerde titels niet direct ( op de juiste plaats) in het overzicht. Het helpt dan om de Online Bijbel app even helemaal af te sluiten een daarna weer op te starten. De inhoud wordt dan weer helemaal up to date.

Het kan soms ook gebeuren dat na de aankoop de Downloadknop niet verschijnt. Dan helpt het om even uit te loggen in de app met het Online Bijbel account en daarna weer in te loggen met hetzelfde account. De gegevens worden dan weer helemaal ververst.

Dit artikel beschrijft de situatie waar een module geïnstalleerd is, maar u kunt het niet zien.

Kijk eerst tot welke categorie de gezochte titel behoort.

Bibles worden in het hoofdscherm getoond. U zou het moeten zien als u op "Actieve Bijbel" klikt. Zie "Snel aan de slag" ("Info & Instellingen scherm) om de Actieve Bijbel te vinden.

Woordenboeken, Commentaren en Boeken worden in het tweede scherm getoond. U kunt deze bereiken door op de drie streepjes in de groene balk onderin het scherm te klikken (of deze omhoog te schuiven).

De volgende schermafdrukken zijn op een Android toestel gemaakt, maar op een iPad of iPhone is het nagenoeg gelijk.

Het is niet mogelijk om Bijbels te openen in het tweede scherm.

Welke icoontjes zichtbaar zijn is afhankelijk van het soort titel. Als het om een commentaar gaat is het zinvol om bovenste en onderste scherm te synchroniseren. Daarmee wordt het vierkantje icoon blauw.

Als u nog steeds een titel die u gedownload heeft niet kunt vinden, vraag dan ondersteuning aan.