Dit artikel is enkel van toepassing op de apps, en niet op de Windows desktop versie.


Dit artikel is voor de volgende situaties:

  • U heeft in het verleden een titel aangeschaft maar ziet het nu in de winkel staan met een bedrag
  • U heeft een abonnement en ziet toch bedragen staan bij titels die in het abonnement zitten.


Ga hiervoor naar het scherm van Info en Instellingen.  Met een iPhone of iPad is dat de i rechtsboven, en met Android telefoon of tablet de drie puntjes rechts boven. Mocht u een Samsung telefoon hebben, dan kan het ook de menu-toets zijn. 



Op het scherm dat u vervolgens krijgt kunt u zien of u ingelogd bent. Dat staat onderaan het scherm.


Als u niet bent ingelogd, dan is dat de oorzaak. Als u wel bent ingelogd dan is het volgende waarschijnlijk aan de hand:

  • Zonder abonnement: U bent met een ander account ingelogd dan waarmee u de titels gekocht heeft (met iPad of iPhone kan het ook zijn dat u met uw iTunes account de titel gekocht heeft). 
  • Met abonnement: Uw account is niet gekoppeld aan uw abonnement, of uw abonnement is aan een andere account gekoppeld. Om te zien of uw abonnement goed gekoppeld is kunt u helemaal onderin het scherm kijken wat er bij Premium Gebruiker staat. Als hier staat dat u Premium Gebruiker bent, dan is het goed gekoppeld. Als hier staat dat u geen Premium Gebruiker bent dan is de koppeling niet goed. 


Meer informatie over accounts (en ook de oplossing voor iPad en iPhone) vindt u hier:  Een Online Bijbel Account


Als u alsnog goed inlogt en de bedragen staan er nog steeds dan kunt u nog proberen om de app te sluiten en weer te openen. 


Mocht dit allemaal niet de oorzaak zijn, dan kunt u een ticket aanmaken (rechtboven) met meer informatie en wij zullen proberen u verder te helpen.