Wij zijn een stichting die zich ten doel stelt het gebruik van de Online Bijbel te ondersteunen. Daarnaast werven wij soms fondsen om meer gratis content in de Online Bijbel beschikbaar te maken.

Wij zijn een non-profit organisatie en hebben geen inkomsten uit de Online Bijbel. Al de medewerkers zijn onbetaalde vrijwilligers. De vrijwilligers zijn zelf ook gebruikers van de Online Bijbel applicaties en betalen daarvoor. Wij hebben geen voordelen in het gebruik boven andere gebruikers van de Online Bijbel.

Onze motivatie

Onze motivatie is anderen te helpen, zodat zij kunnen profiteren van de Online Bijbel toepassingen. De gratis functies en gratis content zijn vooral nuttig voor diegenen die de aanschaf van bijbelse content niet kunnen veroorloven (zoals vaak de situatie is in ontwikkelingslanden). Gratis content is vooral beschikbaar in de Engelse, Spaanse en Franse taal. Daarnaast is ook goede gratis content beschikbaar in het Nederlands.

Gratis inhoud

Alle donaties die wij ontvangen, rechtstreeks of via onze crowdfunding campagnes, worden gebruikt voor het beschikbaar maken van meer gratis content in diverse talen. Een klein bedrag wordt gebruikt voor de kosten die deze website met zich meebrengt.

Gebruikers Ondersteuning

De gebruikersondersteuning die wij bieden is gratis. Om u deze ondersteuning te kunnen bieden werken wij nauw samen met Cross Link Services (de makers van de apps), maar wij zijn volledig onafhankelijk. Wij bieden ondersteuning ongeacht of u betaalde of gratis content bezit. Wij zijn niet betrokken bij de betaal- en/of bestelprocessen binnen de Online Bijbel applicaties.

Wij voorzien Cross Link Services van informatie over bugs en gebruikers-ervaringen in het algemeen, zodat zij in staat zijn om problemen te verhelpen.

Wij helpen u

Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden in onze Kennisbank, maak dan een ondersteuningsticket aan (rechtsboven). Wij helpen u graag verder.

We bidden dat uw studie van Gods Woord gezegend mag worden en we hopen dat de Online Bijbel toepassingen u daarin ondersteunen.

Jelle, Mark en Willem

Tot slot dan nog dit:

De Stichting is op zoek naar medewerkers, en wel op de volgende gebieden:

• Wij zoeken een uitbreiding van ons bestuur, en met name een penningmeester. Mocht u zich goed kunnen vinden in onze doelstellingen en bovendien financieel onderlegd zijn, dan horen wij graag van u.
  • Wij zoeken aanvullingen voor onze team helpdeskmedewerkers. Hiervoor is het nodig dat u goed bekend bent met de Online Bijbel software en bereid bent een paar uur per week (op door u te bepalen tijden) zich in te zetten om anderen met het gebruik te helpen. Indien u zich redelijk kunt uiten in een tweede taal naast het Nederlands dan is dat zeer welkom. Het gaat dus over problemen met installatie of gebruik van de Online Bijbel, en nadrukkelijk niet over hulp met Bijbelstudie. Ondersteuning zowel vanuit Cross Link Services als de andere helpdeskmedewerkers is goed geregeld, zodat u er nooit helemaal alleen voor zult staan.

Voor beide functies geldt dat er geen financiële vergoeding tegenover staat, en dat u gedreven wordt door de wens om te helpen met het verspeiden van Gods woord.