Desktop Windows versie

In 2018 is het mogelijk gemaakt om de OLB ook te downloaden, i.p.v. te installeren van de DVD.

De DVD is er in 2018 nog wel, maar het advies is om de OLB te downloaden.

Dat gaat prima wanneer u een installatie uitvoert over een bestaande installatie. Daarbij blijven alle oude eerder geinstalleerde modules behouden en werken de oude toegangscodes/ licentiecodes nog steeds.

Wanneer u echter een nieuwe installatie uitvoert op een nieuwe PC of laptop, krijgt u bij een installatie vanaf de website alleen die inhoud die bij een nieuw abonnement behoort. Oude bonusuitgaves en veel inhoud die wel op de DVD stond, maar weinig gebruikt werd, komt nu niet mee mee.

Voor veel gebruikers is dat geen probleem: de meest gebruikte modules staan er wel in.

Dat betekent dus ook dat de codes bij oude bonusuitgaven niet meer in de lijst staan. bv. $Watchman09A, $Belicht enz.

Heeft u de standaard codes ingebracht dan wordt het venster grijs en heeft u alles geinstalleerd waarop een nieuwe abonnee recht heeft.

Wilt u toch weer gebruik maken van die codes, dan zult de DVD weer moeten installeren.

Daarna zijn de codes weer te gebruiken.

Uitgezonderd de $PPW2010, dat was een extra DVD, die ook ook alsnog weer zult moeten installeren. Zie hiervoor de aparte instructie:

PPW achteraf alsnog installeren over een OLB installatie

https://onlinebible.freshdesk.com/solution/articles/19000008897-ppw-achteraf-alsnog-installeren-over-een-olb-installatie