Wellicht heeft u in het verleden titels (bijv Bijbels) in de app geïnstalleerd die u niet meer wilt zien, of bijvoorbeeld niet wilt zien op uw smartphone, maar wel op uw tablet. Bovendien is dit momenteel de enige manier om een titel te vernieuwen als u leest dat het bijgewerkt is.

Ga eerst naar de lijst met titels (hier een iPad), en kies "Info" van te titel die u wilt verwijderen:

Naast informatie ziet u ook bovenin een prullenbak. Klik hierop.

Het is nu verwijderd. Als u het wilde updaten, dan kunt u naar de winkel gaan en op Download klikken. Als er een bedrag staat, dan bent u niet met het juiste account ingelogd. Zie het volgende artikel: Een Online Bijbel Account